Afgelopen zomer (2020) ben ik last minute nog gaan werken in Oostenrijk op Camping Dachstein bij Inge en Niels. Ik werd met open armen ontvangen en we hebben samen dan ook heel wat mooie herinneringen gemaakt. Als campingmedewerker is het hard werken maar ik heb ook veel geleerd en mogen ontdekken van de omgeving.

De camping is kleinschalig en kijkt direct uit op de bergen. Het was dan stiekem ook wel een feestje om elke ochtend de gordijnen open te doen en naar buiten te kijken. Doordat we vooral in de ochtend en avond werkte konden we er in de middag vaak nog wel even op uit om de omgeving van Ramsau te ontdekken. Veel wandelingen waren goed vanaf de camping te doen maar het was dan ook zeker geen probleem om ons ergens af te zetten en elders een mooie wandeling te maken. Naast het wandelen was er ook nog de optie om de mountainbike te pakken en er op die manier even lekker er op uit te trekken. Kortom; het werken in Oostenrijk was een ervaring om nooit meer te vergeten ♥

Lijkt het jou ook leuk om te werken in Oostenrijk? Of ergens anders? Bekijk dan de openstaande vacatures of upload jouw cv en dan vinden wij jouw ideale vakantiebaan!

Vakantiewerk Oostenrijk