In 2012 deed ik voor het eerst vakantiewerk in Frankrijk op Camping L`Ardéchois. Vanaf het eerste moment voelde ik me er thuis. Een plek ver van de grote stad, omringd door prachtige natuur en met het echte Zuid-Franse klimaat. Doordat het een kleinschalige familiecamping is, werk je in een klein hecht team met alleen maar jonge Nederlandse collega`s. Mensen waar je niet alleen mee werkt, maar vooral ook mee leeft. Het hoogseizoen is hard werken, maar er is ook genoeg tijd om zelf het vakantiegevoel te ervaren en de omgeving te verkennen.

De camping blinkt uit door een persoonlijke aanpak en sfeer. Hier bent u zeker geen nummer, maar lid van de familie van L’Ardechois. Juist om deze bijzondere sfeer zijn zij in 2014 & 2019 door de ANWB genomineerd geweest tot CAMPING VAN HET JAAR in de categorie familiecampings.

Zelf ben ik altijd veel met de mountainbike van de camping op pad geweest, maar ook samen met collega`s relaxen bij de rivier en leuke (sportieve) uitjes horen bij vakantiewerk in Frankrijk op L`Ardéchois. Na zes zomervakanties op de camping te hebben gewerkt, heb ik inmiddels m`n opleiding afgerond en een fulltime baan in Nederland. Hierdoor lukt het helaas niet meer om de hele zomer te werken. Wanneer je zelf nog geen plannen voor de zomer hebt, van avontuur houdt én niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan is vakantiewerk in Frankrijk op Camping L`Ardéchois misschien wel iets voor jou! Of check 1 van de andere vacatures op vakantiewerk in Frankrijk!

Vakantiewerk Frankrijk