Na het behalen van mijn diploma wilde ik graag vakantiewerk in Oostenrijk doen. Via wereldwerk.eu ben ik terechtgekomen bij Camping Dachstein. In Oostenrijk kon ik aan de slag als campingmedewerker. We hadden goed contact van tevoren en ik kreeg alle informatie die ik nodig had. Eenmaal aangekomen ben ik hartelijk ontvangen door Inge, Niels en de hondjes. Het meisje waarmee ik samenwerkte was ook heel gezellig en we hebben een hele leuke tijd gehad.

Camping Dachstein is een kleineschalige camping en is mooi gelegen tussen de bergen. Het ligt op zo’n 1150 meter waardoor het zomers snel warm aanvoelt. Je kan er onder andere prachtige wandelingen maken en mountainbiken. Zeker een bezoek waard is ook de Dachstein; een gletsjer waar het gehele jaar sneeuw ligt. De Dachstein is bijna 3000 meter hoog.

Vakantiewerk in Oostenrijk was in dit geval erg afwisselend. Het was soms hard doorwerken maar wel altijd heel gezellig. Ook kregen we de ruimte om de omgeving te ontdekken en zo hebben we de mooiste plekjes gezien en heel veel gewandeld in dit mooie dorp! Ik heb een geweldige zomer gehad bij Camping Dachstein en ik denk er nog vaak aan terug. Vakantiewerk in Oostenrijk is zeker een aanrader!

Lijkt het jou ook leuk? Check dan de vacatures voor vakantiewerk in Oostenrijk!

 

Vakantiewerk Oostenrijk