Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Campingmedewerker
Land
Zweden
Periode
Zomer

Actieve, creatieve en gezellige medewerker gezocht voor camping in Zweden

Wij zijn op zoek naar actieve, gezellige, ondernemende en gemotiveerde werknemers voor verschillende sportieve,  creatieve maar ook alledaagse werkzaamheden. 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

Het organiseren en begeleiden van sportieve activiteiten voor zowel jeugd als volwassenen zoals bijvoorbeeld mountainbike tochten, wandelen, natuurtochten, buksschieten, ping-pong tournooi, volleybal, lasergamen en diverse spelen.

Het opzetten en begeleiden van kinderactiviteiten (denk hierbij aan  knutselen, sport, speurtochten, vikingtocht, marshmallows grillen en  bijv. brood bakken met de kleintjes). 

Wij werken hier in teamverband en iedereen moet overal bij kunnen helpen.  Je werk zal naast de activiteiten dus ook bestaan uit alle voorkomende  werkzaamheden zoals schoonmaken van douches, toiletten en de huisjes,  boodschappen doen voor de camping, grasmaaien, vuil ophalen en verhuur  van materiaal zoals boten, mountainbikes. 

We hebben zomers een team van ca. 4 Nederlandse jongeren die ons op de  camping helpen. Hier doen we alles gezamenlijk en er bestaan geen mensen die alleen leuke of alleen nare klusjes doen.  

Wij vinden een goede sfeer in ons team erg belangrijk!

Wij zoeken iemand die goed Nederlands & Engels (eventueel Zweeds of Duits) spreekt. Periode: 1 juli t/m 30 augustus. We hebben het liefst personen die sportief zijn en affiniteit hebben met het organiseren van activiteiten / spelen en het leuk vinden om met kinderen en jeugd om te gaan.

Lijkt het je leuk om ons een zomer te komen helpen stuur mij (Renata) dan een e-mail  info@hedesundacamping.se dan vertel ik je meer over de vergoeding, onderdak etc. Ik zie je reactie graag tegemoet!