Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Zweden
Periode
Winter
Website

Diverse medewerkers gezocht voor een uniek wintersportgebied

Wij zoeken jou!

Voor komende winter zoeken wij voor ons bedrijf nog diverse medewerkers.
We hebben een camping met eigen skilift en (lunch)restaurant, daar zoeken wij iemand die werkt bij de skilift en medewerkers voor het restaurant.

Daarnaast hebben we een hotel (op 2 km afstand van de camping), en hiervoor hebben we een zelfstandig werkende kok nodig die ook op andere werkzaamheden kan worden ingezet als het restaurant niet open is. Daarnaast zoeken we een allround medewerker voor o.a servering, bar, schoonmaken etc. Je hoeft geen Zweeds te kunnen, maar goed engels spreken is een must.

Åkersjön is een klein dorp in een sneeuwscootermecka, dit gebied is druk bezocht door Zweden om met name in de weekends te gaan sneeuwscooteren. De grootste werkdruk ligt dan meestal ook in de weekends en de vakantieperiodes, hierbuiten beschik je over een behoorlijk deel vrije tijd. Het is een afgelegen dorp met slechts 40 vaste inwoners, en de dichtstbijzijnde stad op 90 km. Dus houd je van rust, stilte, natuur zit je bij ons helemaal op je plek.

Op onze website en facebookpaginas (in het Zweeds) kun je meer indrukken opdoen.
www.akersjonscamping.com, www.akersjonsfjallhotell.com

Wij zoeken bij voorkeur mensen die het gehele seizoen beschikbaar zijn, d.w.z. vanaf half december tot en met 20 april.
Je verblijft bij ons op basis van kost en inwoning, en krijgt daarnaast een zakgeldvergoeding.
Uiteraard laten we je de omgeving zien vanaf een sneeuwscooter als de gelegenheid zich voordoet.

Dus zie je dit zitten, reageer dan vandaag nog en stuur ons een mail waarin je wat meer vertelt over wie je bent en wat je zoal gedaan hebt.