Functie
Campingmedewerker
Land
Zweden
Periode
Zomer
Website

Camping Tiveden Zomerwerk 2019 - Zweden

Hallo toffe, actieve zomerwerk-zoeker!

Ben jij die hartelijke, gezellige, flexibele maar nauwkeurige hulp die wij zoeken voor de aankomende zomermaanden op onze kleinschalige familie-Camping Tiveden? Wij hebben een zomer-vacature binnen ons camping-team! Je leeftijd maakt niet uit;  tussen 18 en 55 jaar is top!  Als medewerker/medewerkster help je mee in de schoonmaak, restaurant-keuken, servering, kiosk en alles wat er zoal spontaan opkomt.  Dit kunnen ook aktiviteit-aanverwandte werkzaamheden zijn .  Je woont bij ons in, slaapt in een eigen (gedeelde) stuga of  tent, en deelt mee in onze ongeveer 10 persoons-grote camping-gezin (team) betreffende maaltijden en gezamenlijke bezigheden. Naast natuurlijk het te werken-schema hebben we het elk jaar ook altijd gezellig met elkaar in de vrije tijd!  Je verdiensten zijn op basis van gratis kost & inwoning met daarnaast een daarop een prima aangepast uurloon.  Ben je super-gemotiveerd om zo een werk-vakantie in Zweden te komen ervaren?  Schrijf dan graag  je persoonlijke sollicitatie-mail naar ons :) 

Varma hälsningar, hartelijke groetjes en graag tot nadere kennismaking :) Hein&Marlies  met campingteam 2019 - Camping Tiveden, Zweden

Petra (), Petra werkte op Camping Tiveden in Zweden!

“Na het afronden van mijn studie wilde ik graag mee maken hoe het was om te werken in het buitenland. Via wereldwerk.eu ben ik terecht gekomen bij Camping Tiveden in Zweden waar ik een zomer mee mocht komen werken. Ik werd heel hartelijk ontvangen door Hein en Marlies op de camping en daardoor voelde ik me al snel thuis. Het team was gezellig en voelde eigenlijk als een grote familie. De werkzaamheden waren afwisselend, wat ervoor zorgde dat niet elke dag hetzelfde was. Zo werkte ik in de schoonmaak, maar ook in het restaurant. Het was soms hard doorwerken, maar gelukkig was er ook altijd ruimte voor gezelligheid. In mijn vrije tijd heb ik ook onwijs leuke dingen kunnen doen, zoals het verkennen van het nabijgelegen nationaal park Tiveden, kanoën, plaatsjes bezoeken en op elandsafari. Al met al heb ik een geweldige zomer gehad bij Camping Tiveden die ik zeker niet had willen missen.”