Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Campingmedewerker
Land
Zweden
Periode
Zomer

Teamlid Camping Zuid-Zweden

Wij zijn op zoek naar actieve, gezellige, ondernemende en gemotiveerde werknemers voor verschillende werkzaamheden op een mooie camping in zuid Zweden.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:- schoonmaken van douches, toiletten en de huisjes (dit is het visitekaartje van de camping!)
- grasmaaien / groenvoorziening
- vuil ophalen
- in- en uitchecken op de receptie
- verkoop/kassa in de kiosk
- bootverhuur
- Horeca (bar/restaurantje), hamburgers, friet etc bakken
- praten met de gasten (niet onbelangrijk!)
- advies geven over wat er te doen is in de omgeving. 


Vanaf juli-aug zijn het lange dagen en hard werken (niet per se fysiek hard werken maar meer de drukte en continue aanloop in de receptie/terras/restaurant), dus we zoeken iemand die vooral niet de 9-17 mentaliteit heeft!!

Bij ons op de camping doen we alles gezamenlijk en er bestaan geen mensen die alleen leuke of alleen nare klusjes doen.

Wij bieden je een bijzondere ervaring in een leuk en gezellig team, verantwoording en de mogelijkheid om je creativiteit en eigen inbreng te uiten. Wij bieden je tevens geldvergoeding (nog overeen te komen aan de hand van leeftijd, periode etc), inwoning (eigen onderdak mag uiteraard ook, denk aan caravan), gratis gebruik van wasmachine,
droger en huurmateriaal t.b.v. van vrijetijdsbesteding.

Ben jij 20 jaar of ouder, enthousiast, sportief, niet bang om te werken of je handen vuil te maken, zelfstandig, flexibel, creatief en wil je een leuke buitenlandervaring op doen in een gezellig en gemotiveerd team, dan is dit iets voor jou! Wij zoeken iemand die goed Nederlands & Engels (Duits zou fijn zijn, Zweeds is mooi meegenomen) spreekt en het
liefst in het bezit is van rijbewijs B.

Periode: ongeveer eind juni t/m eind augustus (nader overeen te komen) Ben je geinteresseerd stuur ons dan z.s.m. een e-mail: info@pinnarp.com met je CV en een foto. Je hoort dan snel van ons!