Functie
Animatie
Land
Spanje
Periode
Zomer

Animatiemedewerkers gezocht voor luxe Hotel resorts in Spanje/ Griekenland. Malta en Wereldwijd

Looking for a job as Hotel entertainer in Spain, Greece, Malta, Italy, Cyprus, Mexico, Thailand or Bali?

Come to our Castingdays in Amsterdam!

Saturday 26th of January - Greece - Cyprus
Saturday the 9th of February - Spain, Mallorca, Ibiza and Canary Islands
Saturday 16th of February - Greece, Spain , Malta, Mexico, Thailand, Bali, Dom Rep
Saturday 2th of March - Spain, Canary islands
Saturday 9th of March - Greece
Saturday 30th of March - Greece and Cyprus

Location : Hostal Stay okay Zeeburg in Amsterdam. We will start at 10.00 o clock!

We offer you, a Dream job in the sun , a good monthly salary,a free appartmentt during your stay, full board in the hotel, ticket reimburse by the end of the season!

Interested ? Send you Cv, Picture and Motivation to Tine Regterschot tine@tentravel.nl or come right to the Castingdays and bring your Cv and a picture! 

Esmee (19), "Het belangrijkste is dat je van de vakantie van vele mensen een fantastische tijd maakt!"

Wanneer ik vroeger op vakantie was in Kroatië deed ik altijd mee met het animatieteam! Aquagym, dansen, echt alles vond ik leuk! Maar wat ik het liefste wilde doen is zelf een entertainer worden! Vanaf mijn 18e ben ik animatiewerk gaan doen in Nederland wat ik fantastisch vond, alleen mijn droom was om echt in het buitenland te wonen om daar de gasten te vermaken. Vorig jaar had ik een tussenjaar en kwam ik in contact met Ten Travel. Via Tine werd alles super snel geregeld en een week later zat ik al in Fuerteventura! Ik heb daar 5 geweldige maanden gehad waar ik meedeed aan musicals en overdag in de miniclub werkte. In februari kwam ik weer terug en miste ik gelijk de gezelligheid en sfeer van het buitenland, maar vooral het blij maken van mensen. Via Tine kreeg ik een 2e uitdaging, ik mocht in april naar het mooie Kos! In Kos heb ik gewerkt als assistent teamleider, een ontzettend leuke en leerzame ervaring! Animatie is meer dan het verzorgen van activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals speurtochten organiseren, aquagym en yoga geven en natuurlijk meedoen met spectaculaire shows. Maar het belangrijkste is dat je van de vakantie van vele mensen een fantastische tijd maakt. Animatie is de passie hebben voor het entertainen van mensen en hard te kunnen werken! Want naast dat je veel nieuwe vrienden maakt en een prachtig eiland leert kennen, werk je heel hard. Als je animatiewerk wilt gaan doen moet je niet onderschatten hoe zwaar het is, want soms werk je tot in de nacht door! Maar uiteindelijk zijn het alle uren waard. Als jij met je team hard hebt geoefend voor een show en daarna gasten naar je toe komen hoe leuk ze het vonden dan weet je dat het alle uren waard zijn geweest. Zoals in Kos, daar hebben wij in 2 weken een Afrika show neergezet! Dus als jij enthousiast bent, houdt van shows maar ook erg kan genieten van het blij maken van anderen, dan is animatiewerk zeker iets voor jou!