Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Oostenrijk
Periode
Zomer
Website

Werken in Oostenrijk

Wij zoeken iemand voor deze zomer, de maanden juli/augustus om ons te komen helpen in ons Gasthof Auwirt in St. Michael im Lungau. 

Wij (Thea en Annelies) wonen sinds 12 jaar in St. Michael en runnen daar een Gasthof met 8 kamers. De gasten die komen zijn  voor een groot deel uit Nederland en Belgie, maar ook uit Oostenrijk, Duitsland, Tjechie etc. De mensen kunnen hier een kamer boeken met alleen ontbijt, maar ook met half pension. 

Het werk bestaat uit schoonmaken, afwassen, helpen in de keuken en bediening in restaurant. Daarnaast hebben we 3 weken een familieweek waarbij we met nederlandse/belgische kinderen ´s ochtends op stap gaan.  Waarbij je dan mee op stap gaat, en Annelies helpt met de begeleiding. 

De werktijden zijn ´s ochtens van 8 tot 11 en ´s avonds van 5 tot 9. Woensdag vrij en zaterdag de hele dag. Behalve tijdens de familieweken, dan is er meer werk, en werken we ´s ochtends en ´s avonds langer door.

De 3 familieweken zijn voor ons ook altijd een hoogtepunt in de zomer: heel leuk om te zien hoe de kinderen al snel met elkaar spelen en ook de ouders zoeken vaak contact met elkaar. Oftewel meestal een gezellige boel.

De vergoeding:
Je krijgt bij ons een kamer op zolder met een hele kleine badkamer. Uiteraard de maaltijden en drinken. We vergoeden je reiskosten en € 100,00 per week.

Het is hier een prachtig natuurgebied, een Biospherenpark. Een hele mooie omgeving om te fietsen, moutainbiken en wandelen. Op een vrije woensdag zou je ook  een keer Salzburg kunnen gaan bezoeken. Buitenzwembad is in het dorp, kletterpark op de Katschberg, enz. 

Indien je geinteresseerd of meer informatie wil, mail ons.
Met vriendelijke groet,
Thea en Annelies