Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Italië
Periode
Zomer
Website

Seizoensmedewerkers/ stagiaires gezocht voor (kleine) camping in Italië

Is 1 van je nieuwe voornemens voor 2019 een bruisende zomer in een warm land? Zon in je haar, zand tussen je tenen? 

En lijkt het jou leuk om minimaal 6 weken te genieten van zon, strand, cultuur en leuke mensen? Werken met leuke, enthousiaste collega’s en toch het vakantiegevoel? Dan ben je bij ons op Camping Bella Vista aan het juiste adres!

Wij zijn in de periode van begin juli tot eind september nog op zoek naar enthousiaste, spontane en hardwerkende seizoenskrachten of stagiaires!

Bella Vista is een kleine camping aan de Italiaanse Bloemenriviera. In  het hoogseizoen zijn we met een team van ongeveer 9 mensen die op alle  gebieden de handen uit de mouwen steken. Denk aan animatie, bar,  receptie, onderhoud en uiteraard de gasten van alle informatie voorzien die nodig is.

Je bent het visitekaartje en het gezicht van de camping en je draagt bij aan de vakantiebeleving van alle gasten. Je bent op meerdere punten  inzetbaar waardoor geen dag hetzelfde is!

Kom je bij ons werken, dan zorgen wij voor inwoning, maaltijden, reiskostenvergoeding en een seizoenssalaris.

Ben jij:

– Flexibel;

– Enthousiast;

– Sociaal, collegiaal en prettig in de omgang;

– Zelfstandig en verantwoordelijk;

– Representatief en communicatief;

– 18 jaar en ouder;

– En kennis van de Engelse en Duitse taal?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar info@campingbellavista.it met een recente foto, je cv en een motivatiebrief.  

Theo (), Theo werkte op Camping Bella Vista in Italie

Theo de Wit in Italie Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik via wereldwerk.eu bij Camping Bella Vista terecht. Ik had toen een tussenjaar en zocht naar iets uitdagends in het buitenland. Ondanks dat ik het natuurlijk een beetje spannend vond om met allemaal nieuwe mensen te werken en wonen in Italië, voelde ik me er al snel thuis. Ik heb veel diverse werkzaamheden gedaan op de camping wat zorgde voor leuke afwisseling. Buiten de werktijden om hebben we veel leuke dingen gedaan met de collega's zoals dagjes uit.... in de omgeving en natuurlijk veel strand ;). Achteraf ben ik erg blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. De italiaanse cultuur, de mooie omgeving en het lekkere eten zijn leuke bijkomstigheden bij deze vakantiebaan.