Functie
Allround medewerker
Land
Italië
Periode
Zomer
Website

All round medewerker op een camping in Italie

Podere Sei Poorte is een gezellige kleinschalige familiecamping in le Marche in Italie.

We bieden leuke afwisselende vakantiebanen of stages voor de periode van half april tot eind september .
Ben jij een vrolijke doordouwer die...met een enthousiaste glimlach de  gasten ontvangt in de receptie of in het restaurant, met veel passie en  plezier functioneert in een professionele keuken, animatie van de kids  als een continue uitdaging tot verrassingen ziet, alle dag-en-door taken op een camping zelf herkent en oppakt en vooral steeds opgeruimd, relaxed en energiek blijft?

Blink je uit in een van deze dingen of een combinatie ervan?

We zoeken enthousiaste mensen voor de volgende werkzaamheden:

Receptie, Horeca, Keuken, Animatie en/ of Allround

Receptie medewerkers m/v

Het receptie-team bestaat uit een kleine groep medewerkers en naast de  receptie taken zijn er ook horeca en allround bezigheden.  Representatief, gastvriendelijk, accuraat, probleemoplossend,  stressbestendig, vloeiend in Nederlands en Engels, goede kennis van Word/ Excel en gevoel voor werken met reserveringssystemen. Periode: minimaal 5 weken in de periode eind april t/m eind september.

Bediening bar, restaurant en terras m/v

Het horeca gedeelte van Podere Sei Poorte bestaat uit en gezellige bar en  een goed restaurant op een sfeervolle locatie op de camping. Periode: minimaal 5 weken in de periode begin juli  t/m eind september.

Keukenhulpen m/v

De keukenhulpen hebben niet persé een kook-opleiding of werkervaring nodig, wel een gezonde werklust en interesse in koken. Periode. minimaal 5 weken in de periode eind april  t/m eind september.

Animatie en Allround medewerkers m/v

Het Animatie team maakt samen met de kids die op de camping zijn, voor
iedere week een nieuw creatief, dynamisch, programma, daarnaast zijn zij flexibel en proactief bij oppakken van alle dag en door werkzaamheden op een camping, echte teamspelers. Periode :minimaal 5 weken in de periode begin juli  t/m eind augustus

Geinteresseerd?

SOLLICITEREN OF INFORMATIE AANVRAGEN

Sietske Poorte

sietske@podereseipoorte.it

* Wij zijn een officieel erkend stage-leerbedrijf voor Nederlandse opleidingen in het buitenland.

Minimum leeftijd is 17 jaar.