Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Italië
Periode
Zomer
Website

Horeca medewerker Hotel in Italië

Wij hebben sinds december 2010 een hotel in de Italiaanse Dolomieten en zijn voor deze zomer nog op zoek naar mensen om ons te helpen bij het reilen en zeilen van het Hotel. Wij zijn op zoek naar iemand die verantwoordleijk is voor het restaurant, zowel ontbijt als diner.

Dit houdt qua werkzaamheden o.a. in: bediening, buffet bijvullen, tafels indekken en schoonhouden van restaurant.  Bij een lage bezetting wordt er gevraagd om her en der te helpen met andere werkzaamheden. Dit kan varieren van af en toe kamers schoonmaken, de was doen of een afwas draaien. Al met al dus een heel afwisselende baan in de Horeca.

Molveno is een typisch klein Italiaans dorpje in de bergen waar je in je vrije tijd vooral kan vermaken met allerlei sporten. Het is daarom erg belangrijk dat je sportief bent aangelegd en je zodoende dus buiten de werkzaamheden ook goed kan vermaken. De uren zullen bijna altijd 's Morgens en 's Avonds zijn, zodat je overdag kan fietsen (wielrennen of MTB-en), motorrijden, wandelen, klimmen of iets dergelijks.

Ben je beschikbaar van Mei tot half oktober en mocht je interesse hebben, neem gerust een kijkje op onze website www.hotellory.com of mail ons je C.V. met foto voor meer informatie.


Uiteraard is het een voordeel als je italiaans spreekt, maar dit is geen pré.

Met vriendelijke groeten,
Maurice en Karen

Naast kost en inwoning krijg je ook een vast maandloon en uiteraard je fooien. Per week krijg je 1 vrije dag.