Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

juni/ juli hulp gezocht op kleine familie camping in Bretagne (FR)

Bonjour,

We zijn nog op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste jonge meid of jongen die ons in de maand juni/ juli wil komen helpen op onze familie camping in Bretagne. We hebben 3 gites (vakantiehuisjes) en 8 vaste gemeubileerde tenten en organiseren wekelijkse activiteiten  zoals zee-kanoen, oestersafari, pannenkoeken feest, table d'hotes  maaltijden en kampvuuravonden etc. We zijn een familie met 2 kinderen van 8 en 11 jaar en zijn nog op zoek naar 1 enthousiaste hulp om ons team te versterken. In juni bouwen we de tenten op zijn er ook al wel wat gasten, meerendeel families met kleine kinderen en in de maand juli organiseren we allerlei activiteiten voor onze gasten die in de tenten en gites verblijven. Lijkt het je leuk om een maand bij ons te verblijven en ons te helpen op onze camping? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie.  Onze gasten bestaan voornamelijk uit  Nederlandse/ Belgische families met kinderen in de leeftijd van 2 - 12 jaar.

De werkzaamheden zijn erg divers, in Juni met name tentopbouw, inrichting en uitstapjes evt kleine activiteiten met de aanwezige familes. dat zijn er meestal niet zoveel. In Juli is het een stuk drukker en houden we ons met name bezig met de activiteiten zoals kanovaren op zee, oestersafari, pannenkoeken bakken met de kinderen, knutselen maar ook schoonhouden van de chmping en sanitair en koken.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en lijkt het je leuk een maand deze Bretonse ervaring met ons op te doen. Rijk zul je er  niet van worden, je reis wordt betaald, de fooien zijn voor jullie (we zijn op zoek naar 2 hulpen) en we geven jullie een kleine wekelijkse vergoeding à 100€. Wel denken we dat het een erg leuke ervaring is om Bretagne  op deze manier te leren kennen en te leren wat het inhoudt om een camping te runnen.

Mocht je zijn en ben je beschikbaar of in de maand juni en of juli dan lezen we graag je verhaal met cv en pasfoto en zullen we zsm contact opnemen. Ook kan je altijd onze website bekijken voor meer informatie over
onze plek en activiteiten die we organiseren.

Een zonnige groet,

Olivier en Chantal