Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Deze vacature is niet actief of bestaat niet.

Terug naar de vacatures

Daniel (), Het was een klein maar leuk team en de samenwerking met het management verliep ook goed.

Afgelopen zomervakantie heb ik 6 weken lang gewerkt bij Chateau Cazaleres. Het was de eerste keer dat ik voor een langere tijd van huis wegging en vond dit best spannend! Ik vloog van Amsterdam naar Toulouse en werd daar opgehaald van het vliegveld, toen was het nog een uurtje rijden naar Daumazan Sur-Arize. Ik werd goed ontvangen bij het chateau door mijn collega’s, ik voelde mij er meteen thuis. Bij het chateau heb ik gewerkt in de poolbar (snackbar) en als gastheer in het restaurant. Ik voelde mij meteen op mijn gemak omdat er veel Nederlanders verbleven op het park. Je kon daar gemakkelijk een praatje mee houden. Zes dagen per week moest er hard gewerkt worden, maar het was mij het allemaal waard! Wanneer je vrij was kon je met collega’s lekker chillen bij het zwembad of je ging er op uit bijvoorbeeld naar de stad Toulouse of omgelegen dorpjes of steden vlakbij Daumazan Sur-Arize. Elke maandag had je een gezellige markt met eetkraampjes en elke woensdag was er een speciale eetavond. Bijvoorbeeld een Moules Fritesavond, Spareribsavond en een Paella-avond. Af en toe danste ik gezellig mee met het animatieteam die elke dag de ‘Happy Disco’ om 17:00 organiseerden. In het restaurant werkt er een kok die ervaring had in een Michelin sterrestaurant, de geserveerde gerechten zagen er fenomenaal uit! Het was een klein maar leuk team en de samenwerking met het management verliep ook goed. Bij problemen etc. kon je altijd je ei bij hun kwijt. Ook werden er veel dorpsfeesten georganiseerd in de rondom gelegen dorpen en kon je daar lekker genieten van de Franse muziek. Ik vond het heel jammer dat ik weer naar huis toe moest. Ondanks het harde werken heb ik heel veel plezier beleeft met mijn collega’s en wou ik gewoon blijven! Chateau Cazaleres is zeker aan te raden!

Daniel (), Afgelopen zomervakantie heb ik 6 weken lang gewerkt bij Chateau Cazaleres. Het was de eerste keer dat ik voor een langere tijd van huis wegging e

Het was een klein maar leuk team en de samenwerking met het management verliep ook goed.

Rosanne (), heeft gewerkt bij Residence Chateau Cazaleres

Mij eerste baantje in het buitenland was in 2016 bij Residence Chateau Cazaleres. In juli was het eindelijk zover. Ik ging met het vliegtuig naar Toulouse. Het was voor mij zelfs de eerste keer in een vliegtuig. Alles was goed geregeld, het vliegticket werd zelfs vergoed! Eenmaal aangekomen werd ik opgehaald bij het vliegveld en moesten we nog een uur met de auto. Het was erg spannend, ik kende bijna niemand en het was erg wennen. Het team was niet heel groot, dus al snel werd ik in de groep opgenomen. We aten samen, werkten samen, sliepen met zijn allen in een grote slaapzaal en na het werk dronken we met zijn allen nog gezellig een biertje. Het was erg hard werken, maar door het leuke team en de gezellige sfeer voelde het werk niet aan als werken. Ik werkte zes dagen in de week en in mijn vrije tijd lag ik veel bij het zwembad, of ging ik met collega's iets leuks doen in de omgeving. Het was bijna elke dag mooi weer dus dat was ook nog eens super. Elke dag heb ik met plezier beleefd en toen het moment was aangebroken dat ik weer naar huis toe ging, kreeg ik een gevoel van ik wil niet weg, het is te leuk. Ik heb hier een hele mooi tijd beleefd en herinneringen die altijd bij mij zullen blijven.