Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

campinghost in Frankrijk of Italië (eigen auto een must)

Wat kun je hier verwachten als Campinghost?

Ben jij op zoek naar een gastvrije uitdaging in Frankrijk of Italië? Ben jij op zoek naar een avontuur als zelfstandig campinghost? Dan ben jij dé Campinghost die wij zoeken! Lees snel verder.

Wij zijn nog voor verschillende locaties op zoek naar een hands-on campinghost. De campings zijn veelal omgeven door de natuur. Er zijn campings waar je samen met andere touroperators op de camping staat, maar ook campings waar jij enkel met Vacansoleil aan het werk bent. In deze functie zal een auto een vereiste zijn.

Aan het begin van het seizoen, ben jij verantwoordelijk voor het gastenklaar maken van de tenten. Jij zorgt ervoor dat de tenten volledig in gereedheid worden gebracht voor de aankomst van de Vacansoleil gasten. Dit houdt in dat jij zorgt dat het inventaris schoon en aangevuld is, dat de inventaris op de juiste plaats wordt gezet en dat de gehele accommodatie er picobello uit ziet. Tevens zorg jij ervoor dat de receptietent wordt ingericht als waar informatiepunt voor de gasten.

De receptietent dient als centraal punt, waar gasten terecht kunnen met vragen, problemen en natuurlijk voor informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Tegen het einde van het seizoen ga jij de tenten gereed maken voor het demontage team. Jij controleert onder andere het inventaris, tellen de voorraad en tot slot bestel jij het inventaris wat nodig is, om het geheel compleet te maken voor volgend seizoen.

De werktijden en -dagen zijn flexibel. Deze zijn afhankelijk van de drukte op de camping. Als campinghost heb je altijd 1,5 dag per week vrij.

Wat krijg je als Campinghost bij Vacansoleil?
Salaris: € 1418,67 bruto per maand bij 22 jaar of ouder
Accommodatie: Mobile home of bungalowtent
Maaltijden: Niet inbegrepen
Vrije dagen: 1,5 dag per week
Training: On-the-job en e-learning
En verder: Een te gekke ervaring met een mooie verantwoordelijkheid

Wat voor Campinghost zoeken we?
Talen: Nederlands en Engels
Persoonlijkheid: Flexibel, gastvrij, altijd in een good mood, doorzetter
Beschikbaarheid: Vanaf mei tot eind september of midden oktober
Ervaring: Ervaring met het werken met gasten is een pré
Opleiding: Niet van toepassing