Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Animatie helden gezocht voor juli en augustus 2019!

Wat kun je verwachten als entertainer in het hoogseizoen?

Als entertainer in het hoogseizoen kom je binnen zodra de drukte begint op de camping. Súper veel mensen, súper mooie camping en súper lekker weer. Laat de zomer maar beginnen! 

Jouw dagen vullen zich met activiteiten zoals waterspellen, minidisco, aquagym, zumba, shows en nog veel meer. Elke dag doe je weer iets anders met de gasten van de camping. Dit doe je samen met collega’s die vanuit heel Europa komen. Wie weet werk jij straks wel in een Italiaans team… fantastico! Dit werk kun je doen op een super grote camping in het zuiden van Frankrijk maar ook op een kleine familiecamping tussen de Zwiterse Alpen. Er is van alles mogelijk!  

Wat krijg je als entertainer in het hoogseizoen?
Salaris: Indicatie: €700,00 netto per maand tot €1.700,00 bruto per maand 
Accommodatie:Inbegrepen
Maaltijden: Afhankelijk van camping  
Vrije dagen: Minimaal 1 per week 
Training: Trainingsweekend in Nederland voor vertrek en aanvullende begeleiding wanneer je op de camping bent vanuit onze Campingtainment afdeling
En verder: Reiskostenvergoeding, een zomers kleurtje, mega veel ervaring, geweldige verhalen om thuis te vertellen en je reisverzekering verzorgen wij! 

Wat voor animator(trice) zoeken we?
Talen:Nederlands en Engels (Frans is een pre)  
Persoonlijkheid:Enthousiast, gemotiveerd, teamplayer en een klein beetje gek
Beschikbaarheid: 1 juli 2018 tot 31 augustus 2018 
Ervaring: Ervaring als entertainer of iets soortgelijks is een pre 
Opleiding: Toeristische opleiding is een pre