Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

PER DIRECT: Assistent – Hoofdanimator gezocht!

Wat krijg je als assistent – hoofdanimator op dit park? 

Als assistent – hoofdanimator op deze grote Iris Parc camping ondersteun jij de hoofdanimator en ben jij mede verantwoordelijk voor alle activiteiten op de camping. Samen met het team van 8 à 9 animatoren zorg je voor top entertainment voor jong en oud. Gedurende de week zorg jij voor de planningen en roosters. Daarnaast stuur en begeleid jij de medewerkers en stagiairs binnen jouw team. Ook ben je verantwoordelijk voor de promotie van de activiteiten en ben je het tweede aanspreekpunt voor de Franse campingdirecteur. Daarnaast bekijk je samen met de horeca- en receptiemanager het programma en bekijk je hoe jullie kunnen samenwerken om de activiteiten tot een groot succes te maken! 

Salaris:Indicatie € 1800,- tot € 2000,- per maand
Accommodatie:Mobil home – gedeeld met collega’s (eigen slaapkamer)
Maaltijden: Lekker koken in je eigen keuken!
Vrije dagen: Minimaal 1 vrije dag per week
Training: Animatie training in Nederland voor vertrek
En verder:Reiskostenvergoeding, reisverzekering, start van je carriére als hoofdanimator, een zomers kleurtje, buitenlandervaring en kortom een periode om nooit te vergeten! 

Wat voor assistent – hoofdanimator zoeken we?
Talen:Jij spreekt Frans, Engels en Nederlands 
Persoonlijkheid:Je werkt georganiseerd, weet hoe je collega’s kan aansturen en motiveren en springt als geen ander het podium op om het publiek enthousiast te krijgen! Vrienden typeren jou als een positief en gezellig persoon met een gezonde dosis creativiteit en doorzettingsvermogen. Ook ben jij verantwoordelijk, én een echte teamplayer!
Beschikbaarheid: Jij bent per direct ready-to-go!
Ervaring: Minimaal 1 seizoen gewerkt in een animatieteam
Opleiding: Opleiding in de richting toerisme/recreatie