Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Allround Medewerker Kleinschalig Vakantiepark vanaf eind juni t/m juli 2019

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge mensen die ons vanaf eind juni t/m 31 juli willen helpen het onze gasten naar de zin te maken. 

Wij hebben kleinschalig en kindvriendelijke vakantiepark in Frankrijk op de grens van de Lot en de Dordogne. Gezien de kleinschaligheid (13 accommodaties + 2 campingplekken) verwachten we dat je samen met ons alle voorkomende werkzaamheden wilt doen. De werkzaamheden zullen bestaan uit warme broodjes bezorgen, schoonmaken, horeca werkzaamheden en kinderen vermaken. 

De werkweek bestaat minimaal uit 24 uur en je salarisindicatie is circa € 10,- per uur. 

Je verblijft bij ons in een grote stacaravan die volledig voor jezelf is en je kunt van alle faciliteiten op het park gebruik maken. 

Spreekt het je aan, ben je minimaal 18 jaar en enthousiast, heb je affiniteit met jonge kinderen, verantwoordelijkheidsgevoel, ben je klantvriendelijk en toon je initiatief dan nodigen wij je graag uit om ons team te versterken.

Wat wellicht nog leuk is om te vermelden is dat we dit jaar een Golden Award in ontvangst mochten nemen nadat we afgelopen jaar beoordeeld zijn met een 9,6.

 Voor meer informatie over ons park, check de website. Heb je (nog) vragen, bel of mail ons gerust en mocht je willen solliciteren dan ontvangen we graag je CV.