Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Tweetalige Animator (-trice) NL/FR

WE WANT YOU  !!

Ben je vlot, spontaan, flexibel, sportief, zelfstandig, werk je graag met kinderen en wil je deze zomer graag naar de Franse Alpen ?

Dan ben jij onze perfecte kandidaat !!

Wij zoeken een animator (-trice) voor juli en augustus, je werkt een 35u contract met flexible uren. Zaterdag en zondagmorgend zijn je vrije dagen en je werkt samen met een franstalige collega.

Je bruto basisloon is 1655€/maand en daarbovenop krijg je 6.40€netto per gewerkte dag als maaltijdpremie. Je logeert op de camping in een individuele stacaravan.

Maaltijden en reiskosten zijn niet inbegrepen.

Je staat in voor de kidsclub van ongeveer 4-12 jaar, je stelt in samenwerking met je collega diverse (sportieve) activiteiten voor, organiseert een jeux de boules tornooi, etc...

Neem gerust een kijkje in onze fotoalbums op onze nederlandstalige facebookpagina www.facebook.com/courounba.nl om een beter idee van je toekomstige werkplaats te hebben.