Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Enthousiaste medewerker kinder animatie

Voor onze 5 sterren camping in de Ardèche zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de miniclub. 

Onze camping heeft 135 plaatsen en ontvangt in de zomermaanden veel Nederlandse gezinnen met kinderen tot ongeveer 13 jaar. De jongste kinderen kunnen bij de miniclub terecht waar allerlei handvaardigheid- en spelactiviteiten worden georganiseerd (spelletjes, knutselen, Olympiades, play-back show, mini-disco etc etc).

Je werkt in een team met 3 Franse animateurs en spreekt naast Nederlands en Engels ook een beetje Frans, zodat de communicatie met de collega's niet te stroef verloopt.. Je hebt minstens 2 seizoenen ervaring in een soortgelijke functie en je bent bereid je 200 % in te zetten. Een opleiding op het gebied van animatie of sport en spel is uiteraard gewenst. Je bent minstens 20 jaar oud.

De functie is full time (39 u per week) en het contract loopt voor de maanden juli en augustus, indien mogelijk vanaf de laatste week van juni. Naast een goed salaris (iets meer dan het Franse minimumloon), bieden we je onderdak in een huis met tuin, keuken en badkamer, op ongeveer 1.5 km van de camping, samen met de andere animateurs. 

Stuur een sollicitatiebrief, als het kan met foto en curriculum vitae. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!