Functie
Campingmedewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Allround medewerker op kleine familie glamping

Gezocht voor een kleinschalige Glamping in de prachtige Dordogne waar wekelijks 11 families met kinderen tot 10 jaar vakantie komen vieren (Nederlanders en Belgen, dus Frans spreken is niet nodig): een allround medewerker. 

Het betreft alle voorkomende niet- technische werkzaamheden op de Glamping, zoals meehelpen in de keuken en bij de was, het opgeruimd en schoon houden van het plein/ terras/ receptie, bedienen bij de maaltijden/ ontbijtservice, safaritenten poetsen op zaterdag, maar ook aanspreekpunt zijn voor de gasten. Een uitzondering nagelaten hoef je géén toiletten of badkamers te poetsen.

Er wordt 3 keer per week iets georganiseerd op de Glamping voor de gasten: een kinderfeest, een kinderdisco en een pubquiz. En dagelijks is er een receptie/inloop-uur. Verder vermaken de gasten zich zelf: er is heel veel te doen op en rond het terrein. Het contact met de
gasten is informeel en betrokken, vanwege de kleinschaligheid.  

Je werkt zo'n 32-36 uur, waarbij je in ieder geval één hele dag, drie keer een halve dag en 3 keer een avond vrij bent. Het is belangrijk dat je kinderen tot 10 jaar heel leuk vindt, dat je een gastvrije instelling hebt, dat je bv. een volle vuilnisbak niet voorbij loopt. Idealiter ben je
flexibel, sociaal, enthousiast, opgeruimd, klant- en kindvriendelijk, verantwoordelijk, met veel initiatief & inzet, maar je mag hier ook iets komen leren. Je spreekt het uit als iets je dwars zit en begrijpt dat opbouwende feedback er bij hoort.    

Het bijzondere aan deze baan is dat je naast de eigenaren en het schoonmaakteam op zaterdagmorgen, het enige personeelslid bent: je werkt en eet samen met de eigenaren, bent te gast in hun gezin. Je mag aanhaken bij hun wekelijkse uitstap en wanneer zij naar een eetmarkt of om boodschappen gaan. Kom je met eigen vervoer, dan kun je ook op eigen houtje de prachtige omgeving verkennen. Anders kun je mooie wandelingen en fietstochten maken, maar let op: er zijn geen uitgaans-mogelijkheden op loop- of fietsafstand ! Op het terrein heb je een vrijstaande slaap-plek met terras en in het koele kantoor is er goede WIFI. De 2 kinderen van het gezin (13 en 10 jaar) zijn dol op zwemmen in de Dordogne, fietsen, pingpong, spelletjes.. Je kunt hen niet ontlopen, maar je bent uitdrukkelijk niet hun oppas/ aanspreekpunt.   

In ruil voor je inzet voorzien we je van kost & inwoning, een tegemoetkoming in de reiskosten en een mooie weekvergoeding. We zoeken idealiter één m/v vanaf 20 jaar voor heel juli, en één m/v vanaf 20 jaar voor heel augustus. Een verblijf van 3,5 week (met daarin 4 weekenden) is voor ons het minimum.  

Hou je niet van stilzitten en lijkt jou dit een leuke manier om je zomervakantie door te brengen? Mail dan je motivatie, hobby's, werkervaring en vragen naar Chris en Loes van Place de la Famille via wereldwerk. Vermeld ook wanneer je precies beschikbaar bent! Zij
nemen contact met je op voor een kennismaking via skype/ what's app.