Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Animatie en horecamedewerkers gezocht

Mooie camping in Dordogne zoekt nederlandse medwerkers voor animatie en
restaurant.  

Deze mooie natuurlijkcamping ligt rustig gelegen en heeft veel jonge gezinnen als bezoekers. We zijn op zoek naar jonge Nederlanders die Engels spreken en het liefst ook Frans, om van 8 Juli tot 24 Augustus bij ons te komen werken: 

  • periode 1: van 8 juli tot 18 augustus
  • periode 2:  van 14 juli tot 24 augustus  

We zijn opzoek naar enthousiaste teamplayers die er volledig voor gaan! 

Je werkt 6 dagen per week en je hebt de leiding over de activiteiten/animatie voor de kinderen. Daarnaast helpen in de bar of het restaurant en eventueel wat kleine klusjes. Ervaring in animatiewerk en het beheersen van de Franse taal is een pre.

Je krijgt een goed salaris en een bonus aan het einde van de periode. Je krijgt een grote stacaravanen je krijgt toegang tot alle faciliteiten van de camping zoals zwembad, wifi etc. Uiteraard is er ook de mogelijkheid de omgeving te verkennen.  

Voor sommige studenten van bijvoorbeeld Frans, sport of toerisme is het mogelijk een stage bij ons te doen.  

Ben je minimaal 19 jaar, ben je gemotiveerd, heb je een gevoel voor dit werk, ben je beschikbaar deze zomer en wil jij van zomer 2019 een onvergetelijke zomer maken? Aarzel niet langer en stuur ons een bericht op camping@corneuil.com!