Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Werken in het buitenland op charme camping in Dordogne Frankrijk

Mooie camping in Dordogne zoekt nederlandse medwerkers voor animatie en restaurant.  

Deze mooie natuurlijkcamping ligt rustig gelegen en heeft veel jonge  gezinnen als bezoekers. We zijn op zoek naar jonge Nederlanders die
Engels spreken en het liefst ook Frans, om van 7 Juli tot 24 Augustus  bij ons te komen werken:  

• periode 1: van 7 juli tot 17 augustus 

• periode 2: van 14 juli tot 24 augustus  

We zijn opzoek naar enthousiaste teamplayers die er volledig voor gaan!  

Je werkt 6 dagen per week en je hebt de leiding over de  activiteiten/animatie voor de kinderen. Daarnaast helpen in de bar of  het restaurant en eventueel wat kleine klusjes. Ervaring in animatiewerk en het beheersen van de Franse taal is een pre. 

Je krijgt een goed salaris en een bonus aan het einde van de periode. Je krijgt een grote stacaravanen je krijgt toegang tot alle  faciliteiten van de camping zoals zwembad, wifi etc. Uiteraard is er ook de mogelijkheid de omgeving te verkennen.  

Voor sommige studenten van bijvoorbeeld Frans, sport of toerisme is het mogelijk een stage bij ons te doen.  

Ben je gemotiveerd, heb je een gevoel voor dit werk, ben je  beschikbaar deze zomer en wil jij van zomer 2020 een onvergetelijke  zomer maken? Wil je meer informatie, kijk dan op onze website www.corneuil.com en www.facebook.com/campingdomainedecorneuil 

Sav (), Domaine de Corneuil is zeker een aanrader als je vakantiewerk in het buitenland wil doen!

Afgelopen zomer heb ik vakantiewerk op camping Domaine de Corneuil gedaan, en nog steeds denk ik hier vaak met plezier aan terug. Het organiseren van leuke spelletjes, omringd door de Franse natuur, werken met het hele team in het restaurant, kampvuuravonden met alle kinderen maakte het voor mij meer dan alleen maar een baantje. Door de eigenaren werd iedere werknemer persoonlijk gezien, geholpen, altijd was er mogelijkheid voor overleg en ook voor hen was het belangrijkste dat het team ook plezier en een fijne zomer had. En dit heb ik zeker gehad. Als je een zomer wil met een unieke werk ervaring, een zomer vol zon en een plek waar echt gewaardeerd wordt wat je doet is camping Domaine de Corneuil zeker een aanrader!