Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Prachtig fietshotel in de Franse Alpen zoekt team voor aankomend zomerseizoen

Voor het aankomend zomerseizoen zijn wij op zoek naar een enthousiast team om in ons hotel te werken!

Hotel Au Bon Accueil is een prachtig hotel gelegen in de Franse Alpen, en in de zomer gespecialiseerd in de wielersport. Daarnaast is er in de omgeving ook veel te doen wat betreft wandelen, raften, klimmen, mountainbiken en simpelweg van de natuur genieten.

Wij zijn op zoek naar mensen die ons team willen versterken van midden/eind mei tot begin augustus. De taken, verdeeld over het team, betreffen het schoonmaken van kamers, achter de bar en op ons terras staan, pastamaaltijden in de middag voorbereiden en het serveren van gasten tijdens het avondeten en het doen van de afwas in de keuken. Het seizoen wisselt altijd tussen drukkere en rustigere momenten, dus het is ook erg fijn om flexibel te zijn.

Heb jij affiniteit met de natuur, (wieler)sport, Frankrijk en ben je er niet vies van om ook hard te werken? Dan is dit een prachtige zomerbaan voor jou!

Aangezien een groot deel van onze gasten uit Nederland en Belgie komen is het uiteraard al fijn dat je Nederlands kunt spreken, maar Engels is ook een vereiste. Als je al (een beetje) Frans spreekt is dat ook een voordeel, maar geen vereiste.

Je krijgt, naast uiteraard je salaris, ook kost en inwoning aangeboden. Zo heb je bijna geen kosten en kun je ook nog eens geld verdienen!

Heb je interesse? Stuur ons een mailtje naar info@hotelaubonaccueil.com met je CV en motivatie