Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Auberge zoekt sportief personeel voor de zomer van 2019

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een
Auberge/Restaurant in de Franse Alpen waarbij je ook nog tijd hebt om van de
bergen en de zon te genieten?
 

Voor de aankomende zomer (half mei tot half september 2019) zijn wij op zoek naar een gastvrouw/heer en kok in onze Auberge. 

Ben jij flexibel, zelfstandig, gastvrij, servicegericht, weet je van aanpakken, heb je een vriendelijke persoonlijkheid en hou je van de bergen dan is deze baan zeker iets voor jou. Daarnaast is de beheersing van de Franse taal en een rijbewijs of auto altijd handig. 

Waar 

Auberge la Cure is een herberg met restaurant gelegen in een karakteristiek dorp in de Franse Alpen, naast vele bekende cols zoals Alpe d’Huez, Croix de Fer en de Sarenne.In de zomer ontvangen wij voornamelijk Nederlandse gasten die komen genieten van een sportieve (fiets)vakantie. Deze gasten verblijven meestal op basis van halfpension. Daarnaast is ons restaurant geopend voor de lunch en diner. 

Wat kun je verwachten 

Een gezellige werkomgeving in een klein team waarbij enthousiasme en samenwerking voorop staan. Je werkt 6 dagen per week, met name in de ochtend en avond zodat er in de middag veel tijd over is om van de bergen en de zon te genieten. Je verblijft in een appartement vlakbij de Auberge en
kunt dagelijks mee-eten, daarnaast krijg je een vergoeding. 

Gastvrouw/Gastheer: 

Jouw taken bestaan uit: bedienen van gasten, verzorgen van het ontbijt, zorg dragen voor huishoudelijke taken, schoonmaakwerkzaamheden, zorg dragen voor onze gasten (zoals het verstrekken van informatie over de omgeving) 

Kok: 

Mise en place volgens de HACCP-norm, Bereidt gerechten volgens de HACCP-norm
(alle voorkomende werkzaamheden), Beheert keukenvoorraden 


Ben
jij iemand of ken jij iemand die zich kan vinden in bovenstaande, stuur dan een
mail met je motivatie en cv naar info@aubergelacure.fr