Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Campingmedewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Enthousiaste vakantiemedewerkers gezocht voor gezellige kleine camping in midden Frankrijk

Camping Vallée de Lignac is een kleine charme camping met Nederlandse eigenaren. We hebben eigen huurtenten, safaritenten, gites en kampeerplaatsen en we zitten in midden Frankrijk, op zo'n 8 uur vanaf Nederland. 

Wij zoeken voor het seizoen 2019 nog een paar leuke, enthousiaste jonge mensen voor de periode juli en augustus om mee te komen helpen op de camping. 

In de zomermaanden komen er alleen Nederlandse en Belgsiche gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of 10/12. Je hoeft dus geen Frans te kunnen spreken! De sfeer is gezellig en informeel. 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: kinderanimatie, horeca werkzaamheden (zoals tafels dekken, bediening, afruimen, bardienst). Tevens zijn er lichte keukenwerkzaamheden. De kinderanimatie bestaat uit eenvoudige korte (max 2 uur) durende activiteiten per dag. Op zaterdag maken we gezamenlijk de vrijgekomen tenten weer in orde voor de nieuwe gasten.

Camping Vallée de Lignac is gelegen op het Franse platteland en uitgaansmogelijkheden op loop- of fietsafstand zijn niet aanwezig. Een rijbewijs en eigen vervoer kan dus handig zijn.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die voldoen aan het volgende profiel: klantvriendelijk, aanpakkers, teamwerkers, vrolijk en positief ingesteld. De juiste personen hebben affiniteit met jonge kinderen, liefst enige horeca ervaring, kunnen een groepje kinderen leuk en enthousiast bezighouden, hebben verantwoordelijkheidsgevoel en tonen initiatief en inzet.

De minimale leeftijd is 17 jaar.

Buiten je werktijden kun je uiteraard gewoon gebruik maken van het zwembad op de camping. Er is natuurlijk wifi aanwezig. Je verblijft op basis van kost en inwoning en je ontvangt wekelijks loon. Je slaapt in een eigen tent en maakt gebruik van het camping sanitair. Bij een verblijf van minimaal 4 weken betalen wij de reiskosten tot een maximum van 120 euro (prijs retour op basis van goedkoopste openbaar vervoer).  

Lijkt het je leuk om op een kleine camping in een gemoedelijke sfeer te werken, stuur ons dan snel mailtje met je CV, een pasfoto en een korte motivatie. We horen graag van je!