Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer

Horecamedewerker Bistro Camping 2019 Frankrijk

Ben je op zoek naar een leuke zomerbaan in Frankrijk? Onze gezellige familiecamping vind je in de Ardèche, in het zuid oosten van Frankrijk.

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar een horecamedewerker voor onze bistro.
Periode: juni, juli, augustus, half september. Wij hebben ook interesse in een goede kandidaat, die alleen in juli en augustus beschikbaar is. 


Gezellige en ongedwongen sfeer

Onze bistro ligt in het hart van de camping bij/aan het zwembad. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer. 


Als horecamedewerker ontvang je onze gasten in de bistro, maak je drankbestellingen klaar, verkoop je ijsjes, schepijs, kleine gerechtjes zoals tosti's (overdag) en reken je bestellingen af. ‘s Avonds serveren wij vanaf een kleine menukaart diverse huisgemaakte gerechten. Wekelijks zijn er thema avonden, zoals op woensdag onze Indonesische avond. 


Je werkt in klein teamverband en naast horeca zien we graag dat je ook open staat voor andere camping werkzaamheden, zoals schoonmaak en of hulp in de receptie/ verkoop brood. Je werkt 6 dagen in de week.


Verblijf

Je verbli­jft op de camp­ing. Wij hebben een gedeelte van ons huis (achter de recep­tie)  omge­bouwd als per­son­eel­sruimte, met daarin bed­den, kas­ten, koelkast(en), een keuken, was­ma­chine, eigen tuin etc.

Bij ons werken

Ben je komende zomer 18 jaar of ouder, weet je van aan­pakken, ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend, heb je werkervaring en vind je het leuk om werkzaamheden zoals serveren, maar ook andere werkzaamheden, te verrichten dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!


Mail ons je moti­vatie, CV en een recente foto van jezelf. Mailen kan naar: info@campinglagarenne-ardeche.fr