Functie
Allerlei
Land
Frankrijk
Periode
Zomer

Zoek je een vakantiebaan of wil je door een tussenjaar er een tijdje helemaal tussenuit?

Wij Fred & Jacqueline eigenaren van Chateau de Blomac, voormalig oud wijnkasteel en nu een B&B, zijn op zoek naar meerdere personen tussen juli en oktober 2020.    

Ben je enthousiast, leergierig, een doorzetter, servicegericht, kun je zelfstandig werken maar ook in een klein team en vind je het leuk om onze gasten een top verblijf te bezorgen? Lees dan vooral  verder want dan ben jij misschien wel de juiste persoon die we zoeken!

Ontvangen van (internationale) gasten, ontbijt klaarmaken en helpen bij de  voorbereiding en serveren van het diner, kamers schoonmaken,  boodschappen doen, ontvangst en aanspreekpunt voor onze gasten, in de  loungebar werken, drankjes serveren bij het zwembad, helpen bij trouwfeesten zijn de meest voorkomende werkzaamheden. 

Onze gasten eten vaak met ons en andere gasten mee, aan de lange tafel op de veranda waar wij ook onze Blomac wijnen serveren.

Koken en vooral desserts maken is een van mijn hobby's en Fred mijn man is gepassioneerd over wijn (vinoloog).

Met de ervaring die je hier op doet kun je je vrienden/ familie bij thuiskomst verblijden met een heerlijk zelf gemaakt diner en heb je ook nog basis kennis van wijn in de pocket.

Nederlands, Frans en Engels zijn de 3 meest gesproken talen. Wil je je Frans verbeteren dan ligt hier je kans.

Als eigenaren zijn wij dagelijks aanwezig, wij werken en wonen immers ook  op het domein.

De ochtend starten we altijd met een gezamenlijk ontbijt maar ook samen lunchen. 
Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk voor het team maar ook de gasten hebben hier profijt van, wij zijn immers allen het visitekaartje van onze B&B.

Het dorp Blomac ligt in de prachtige regio de Aude die enorm rijk is aan natuur, cultuur en historie. Dichtstbijzijnde grote stad is Carcassonne (18 km) waar de wereldberoemde La Cite de Carcassonne staat (miljoenen internationale
bezoekers per jaar), werelderfgoed. In het dorp zelf zijn geen winkels etc. dus een rijbewijs
is zowel voor jezelf als ons handig.
Wil je er tijdens je vrije dag op uit om naar het strand van Narbonne te gaan (45 km) of iets anders te bezoeken dan mag een auto geleend worden.

Op het terrein tegenover het kasteel is een huis beschikbaar met slaapkamers, keukentje, douche, toiletten. Je moet er geen bezwaar tegen hebben om dit met elkaar te delen. Vliegticket of TGV wordt aan het eind van de afgesproken periode vergoed, kost en inwoning is gratis en je krijgt ook nog een ruime vergoeding.
Natuurlijk kun je gebruik maken van WIFI.

De sfeer op Chateau de Blomac is ongedwongen en familiaal wat door onze gasten zeer gewaardeerd wordt. Dat we terugkerende gasten hebben, maar ook gasten door mond tot mondreclame, daar zijn we trots op!

Op www.tripadvisor.com en www.booking.com kun je meerdere reviews over ons vinden.

Spreekt bovenstaande vakantiewerk je aan en denk je de juiste persoon voor ons team te zijn?

Dan zien wij graag je CV en motivatiebrief tegemoet en de periode wanneer je beschikbaar bent.

Wie weet Skypen we dan binnenkort wel en zien we elkaar later in Nederland live.

Onze locatie is ook met de TGV te bereiken indien de vluchten nog niet geheel op gang zijn gekomen door de crisis.

A bientot? 

j.mangelaars@blomac.com

http://www.chateau-blomac.com/nl
 

Jasmin (), "Laat je niet afschrikken door de taal of weinig ervaring als je vakantiewerk in het buitenland wil doen. Je kan alles leren zolang je het zelf w

“Dit jaar deed ik 4 maanden lang vakantiewerk in Frankrijk. In deze periode heb ik gewerkt en gewoond in het prachtige Chateau de Blomac. Toen ik in Mei arriveerde was het weer een flinke tegenvaller, maar des te warmer was het ontvangst. Jacqueline, Fred en Sjoerd zijn ontzettend leuke, grappige en gulle mensen. Vanaf dag 1 werd ik meteen opgenomen in de familie en was er geen gebrek aan de Nederlandse gezelligheid. In de 2de week arriveerde een nieuw meisje. Wij hebben ontzettend lange werkdagen gemaakt met bruiloften (die elke keer weer fantastisch waren), maar wij hebben ook dubbel en dwars genoten van onze vrije dagen waarop we samen door heel Zuid-Frankrijk toerden. Van Collioure naar Beziers en alles wat ertussen lag. Ik heb niet alleen een fantastische en leerzame werkervaring gehad maar ook een nieuwe fantastische vriendin erbij gekregen. Het werk is pittig en je maakt soms best lange dagen, echter wordt je beloond met zoveel dankbaarheid en gulheid van zowel de gasten als van Jacqueline, Fred en Sjoerd dat het zich zeker loonde. De laatste 2 maanden was het vooral toeristisch werk, hele gezellige Table d'Hôtes met gasten en de andere meiden gehad. De dochters van Jacqueline en Fred zijn ook echt hele toffe meiden, en dan begin ik niet eens over hun kleinzoon. Geloof mij, na 4 maanden was ik om van Sjoerd zijn zoontje, ik denk dat zowel alle meiden als gasten helemaal weg waren van de bébé. Tip voor alle meiden die volgend jaar willen werken in het chateau: laat je niet afschrikken door de taal of weinig ervaring. Je kan alles leren zolang je het zelf wil.”