Functie
Pr's & Barkeepers & Host
Land
Bulgarije
Periode
Zomer

Club Host, Proppers & Bar personeel gezocht in Sunny Beach!

PropperPropper

Propper

Als promotor in Sunny Beach overtuig jij Nederlandse vakantiegangers om mee te gaan op de gekste feesten in het resort. Doordat ons Nederlandse management al jaren in Sunny Beach werkt komen er elk jaar gasten terug om wéér met ons mee te feesten. Jouw werk is het om de feestgangers aan te spreken en ze vervolgens te overtuigen om ze op de gastenlijst te zetten. Daarna ga je ’s avonds gewoon lekker met ze mee-feesten. Ervaring is geen vereiste, het belangrijkste is dat je enthousiast bent.

Bartender

BarpersoneelBarpersoneelAls bartender in Sunny Beach weet jij hoe je samen met je collega's een feestje moet bouwen. Je weet wat hard werken is en je beschikt over een flexibele instelling. Horeca-ervaring hierbij is niet een vereiste (maar wel een pré). 

Spreekt veel zon, hard werken, geld verdienen, feesten en veel uiteten jou aan? En ben je ook nog eens tussen de 18 en de 26 jaar oud? Dan ben jij wie wij zoeken.

Event Host

Ben jij altijd degene die alles regelt, een ster is in organiseren en van een praatje houdt? Wil jij werken op de dikste evenementen onder de stralende zon van Sunnybeach? Sunny Beach Allstars zoekt een Event host voor het zomerseizoen van 2019!

Als Event host zorg jij dat het evenement goed verloopt samen met het team. Je zorgt voor tevreden gasten, Denk hierbij aan het verwelkomen van onze gasten met een welkomst shotje en het ondersteunen van allerlei activiteiten binnen het evenement. Daarnaast signaleer je eventuele problemen tijdens het evenement en handelt deze af. Jij bent een echte aanpakker, stressbestending en je bent niet vies van een feestje! 

Wij zoeken iemand die: 

- Minimaal 18 jaar oud is 

- Een echte party animal is

 - Meerdere maanden kan blijven

 - Minimaal Engels spreekt 

- Een groot verantwoordelijks gevoel heeft 

- Houdt van organiseren (Ervaring is een pre) 

- Niet bang is met vreemden te praten

 - Het overzicht weet te houden - Stressbestendig is

 - Niet bang is van hard werken 

Dit mag je van ons verwachten: - Gratis accommodatie - Vast salaris, daarnaast diverse bonus regelingen - Gratis alcohol in onze hoofd club - Vergoeding voor de vlucht naar Sunnybeach - Werken met een internationaal team - Team bulding - Een zomer om nooit te vergeten! - 50 % korting in diversen restaurants/clubs - Werken met het leukste team van Sunnybeach ?

Instagram van onze events: https://buff.ly/2W1ZpQv 

Instagram van onze beachbar: https://buff.ly/2QZgOG4