Functie
Horeca
Land
België
Periode
Voorjaar
Website

Horecamedewerker op mooiste locatie van de Ardennen

Mountain Network is ruim 25 jaar actief vanuit een sfeervolle kasteelboerderij en camping gelegen aan de rivier de Lesse, nabij Dinant in het hart van de Belgische Ardennen. Hier beheren wij een camping- en klimwinkeltje, een bar/eetcafé en vier volledig ingerichte safaritenten. Van begin april t/m half oktober organiseren wij outdooractiviteiten en evenementen voor particulieren, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste horecamedewerker die ons team komt versterken. De horecamedewerker maakt onderdeel uit van het bar/balie team welke wordt aangestuurd door de Teamleider Horeca.

In de kasteelboerderij bevindt zich onze sfeervolle bistro Le Moulin . Deze historische plek is de plaats waar gasten vertoeven op het zonnige terras of aanschuiven bij de grote open haard en genieten van een vers bereide maaltijd samen met een van de 29 biertjes die wij hier schenken. Sportpoint is het camping- en klimwinkeltje gelegen aan de binnenplaats van de kasteelboerderij. Dit is ook de receptie van Mountain Network Ardennen waar wij onze klanten ontvangen en activiteitenmaterialen verhuren zoals een tent, GPS, kano of mountainbike.

De horecamedewerker bedient en vervult bardiensten in Le Moulin en helpt met de bereiding van eenvoudige maaltijden. Daarnaast werkt hij/zij met regelmaat achter de balie in Sportpoint en ondersteunt bij de catering tijdens evenementen. De horecamedewerker die wij zoeken heeft ervaring in de horeca, weet van aanpakken en houdt van de buitensport/buitenlucht!

Wij zoeken een collega die beschikbaar is in de weekenden in het voorjaar (april t/m juni) en najaar (september-oktober) en meerdere collega's die in de maanden juli en augustus full time beschikbaar zijn.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Bedienen en bardiensten vervullen in Le Moulin
Baliediensten vervullen in Sportpoint
Meehelpen tijdens de catering van evenementen
Ondersteunen in beheer en schoonmaak van de safaritenten
Zorgdragen voor de algemene kwaliteit en uitstraling horeca

PROFIELSCHETS

MBO denk- en werkniveau
Werkervaring in de bediening
Gevoel voor kwaliteit en uitstraling
Heeft gastvrijheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel
Ervaring met koken of werken in de keuken is een pré
Affiniteit met de buitensport is een pré

WIJ BIEDEN

Salaris afhankelijk van ervaring (indicatie €1750 - €1900 obv 40 uur)
Eigen verblijfsruimte op locatie
Korting op artikelen van de Mountain Shop
Korting op onze eigen cursussen en programma’s (Klim- en Bouldercentra, Ardennen, Ski- en Bergsportreizen)
Gezellige, informele en dynamische werksfeer
Werken op een unieke locatie in een prachtige omgeving!