vakantiewerk
967
Functie Animatie
Land Frankrijk
Periode juli en augustus 2019
WebsiteBekijken

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de animatie?

Geplaatst op 16-01-2019

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in dereisbranche? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken op VakantieparkChateau Cazaleres.

Voor de zomerperiode 2019 zoeken wij in Frankrijk recreatie medewerkers dieonze "kleine" gasten een fantastische vakantie gaan bezorgen.

Vakantiepark Chateau Cazaleres is elk jaar op zoek naar zeer gemotiveerdeen enthousiaste jongeren die in de zomervakantie 2019 aan de slag willengaan als medewerker recreatieteam in de Ariege in Zuid-West Frankrijk. Ommisverstanden te voorkomen willen we duidelijk stellen dat het niet gaat om eenvakantie en dat het werk intensief is. Natuurlijk vinden de werkzaamhedenplaats in vakantiesfeer en is het reuzegezellig en maak je veel contacten, maarals Vakantiepark Chateau Cazaleres willen we een goed animatie-productneerzetten voor onze gasten en dat betekent dat we 100 procent inzetverwachten. Wij zijn dus op zoek naar jongeren die het leuk vinden om eenbijdrage te leveren aan het Vakantiepark Chateau Cazaleres-concept, waar onzegasten centraal staan.

Functie-beschrijving

Als medewerker recreatieteam ben je minimaal 6 weken (of meer) werkzaam opons vakantiepark in Frankrijk. Jouw taak is om de gasten die op het parkverblijven een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ga er dus vanuit dat jeelke morgen en avond druk bezig bent en dat je vrije tijd beperkt is. Want ookop je "vrije middag" moet je soms al taken voorbereiden voor 'savonds of de volgende dag. Onze gasten krijgen een aansprekend recreatieprogrammaaangeboden. Aan jou de taak om hierbij actief mee te denken en je handen uit demouwen te steken.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als medewerker recreatieteam gaje ruim voordat je op reis gaat al aan de slag om samen met de medewerkers enje andere teamleden aansprekende activiteiten te bedenken voor de volgendedoelgroepen: 4-7 jaar, 7-12 jaar, 12-15 jaar en voor de jeugd ouder dan 16jaar. We kijken samen welke doelgroepen en activiteiten het beste bij joupassen. Op het vakantiepark lever je een actieve bijdrage aan de uitvoering vande geplande activiteiten. Daarbij wordt je ter plaatse gecoacht door eenmedewerker van het vakantiepark.   

Functie-eisen

 • je hebt een spontane levensvisie

 • je bent bij minimaal 18 jaar

 • je bent creatief, bijvoorkeur sportief maar vooral positief

 • je hebt een grootverantwoordelijkheidsgevoel

 • je kunt anderen enthousiast maken en metgroepen omgaan

 • je kunt bent een echte teamplayer enkunt uitstekend samenwerken

  Wat biedt Vakantiepark Chateau Cazaleres?

 • een prettige werksfeer op een mooivakantiepark in de Franse zon

 • een goed salaris volgens de fransewetgeving

 • huisvesting boven in het chateau

 • goede afspraken over vervoer heen enterug

 • goede afspraken tijdens de maaltijdentijdens het verblijf

 • duidelijke instructies vooraf

 • goede coaching ter plaatse

  Solliciteren

  Spreekt bovenstaande jou aan? Stuur een gemotiveerdesollicitatiebrief met CV en pasfoto naar Vakantiepark Chateau Cazaleres

  · Per mail: cazalereshoreca@gmail.com

   


Je reactie is verstuurd! Ga naar het vacature overzicht

Bezig met verzenden. Dit kan even duren.

Er is iets fout gegaan.

Solliciteren kan via email naar de adverteerder: cazalereshoreca@gmail.com

De advertentie is naar je gemaild. Ga naar het vacature overzicht

Bezig met verzenden. Dit kan even duren.

Er is iets fout gegaan.

Dit veld is verplicht
Dit is geen emailadres
 • Email is ingevuld en geldig.

"Via Wereldwerk echt lekker gewerkt als vrijwilliger. Volgend jaar weer!"

Jan de Vries