Over Wereldwerk

Wereldwerk.EU

Wereldwerk bestaat nu zo’n tien jaar. Ons doel is om jong en oud een unieke reiservaring te bieden, door te werken (al dan niet betaald) in het buitenland. Op onze website vinden kandidaten vacatures in de horeca en op campings, maar ook vrijwilligerswerk. De kandidaten regelen het meeste zelf en zijn bij de werkgever in dienst.

We richten ons vooral op de zelfstandige reiziger die zijn/haar kennis en kunde kan inzetten waar nodig. We bieden geen begeleiding van a tot z, maar je bespreekt zelf alles met de werkgever. Op onze website staan veel handige tips om ze op weg te helpen. We geloven dat wereldwerkers hierdoor een intensievere (leer)ervaring hebben.

Wouter

Mijn naam is Wouter, ik ben de oprichter van wereldwerk. Op mijn 19e heb ik met mijn oude ‘brandweer’ bus rond gereden door Noord- Oost- en Zuid-Europa. Veel gezien en bijzondere mensen ontmoet. Daarnaast heb ik het wonen en leven in Zweden ontdekt, door daar een jaar als rietdekker aan de slag te gaan. Naast een oldtimer rally naar Beijing, heb ik 2 maanden in Ecuador gezeten en een aantal vrijwilligers projecten bezocht voor wereldwerk. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!